熊黛林人工受孕佗孖女  計劃追多個囝囝  預產期今個月開刀「卸貨」

熊黛林人工受孕佗孖女 計劃追多個囝囝 預產期今個月開刀「卸貨」

星爸星媽
By Presslogic on 09 Apr 2018

名模熊黛林(Lynn)去年11月突然公布懷孕,便暫停所有工作以專心養胎,一直未向外間公開BB性別,原來肚大大既佢,一佗就係孖胎,重要2個都係小公主,真係可喜可賀啦~

66afe62bjw1f9716tc45jj210z1jkdrx_img_885_590

37歲Lynn與郭可頌結婚2年,因已達高齡,為早日郭家開枝散葉,秘密進行人工受孕,仲要一擊即中,極速完成3年抱2既造人大計!恭喜榮升準媽媽!

3ihD-fyscsmu6416749

由於郭可頌係郭家獨子,郭家好希望Lynn可以生到個慈姑椗,Lynn自己都表示:「最好就有左個哥哥先,因為我都有個哥哥,之後哥哥可以保護妹妹。而老公中意囡囡,佢想囡囡成日可以黐住佢,而我就建議生2個,但要生囝先!」

66afe62bgy1fmbqrfxc4cj21sg2ds1kz

準媽媽既Lynn整個孕期都會做瑜伽,而佢胃口亦比之前大,都會食唔少野,如台灣麻辣火鍋、雞尾包⋯⋯

66afe62bgy1fmbqreh681j22io1w04qs

66afe62bgy1flz5fjkklvj215o1jktnv

66afe62bgy1fnf84zdkm8j215q1jk14b

到左今年3月Lynn公開左佢同老公一齊影既孕照,面依然尖尖,手腳纖細,但肚就非常之巨大,網友都一直估「係咪雙胞胎呢?」

xUdZ-fyscsmu6416729

最近,終於宣告懷有孖女,仲會係今個月內開刀「卸貨」!而Lynn的哥哥熊林係微博留言:「下個月我就當舅舅了!」

72435b58gw1f8ne0b6zbej20qo0sm105

準備「卸貨」Lynn間中都會係社交網分享心情,日前就分享產婦既新聞,佢就心同感覺表示:「懷胎十月本來就是一個很幸苦的過程」,睇得出Lynn身為準媽媽緊張既心情!

l__c-fyscsmu6416738

Lynn:「離寶寶出生的日子越來越近了,好期待,但又有一些捨不得。過去的這幾個月時間裡,每一次的胎動都是我和寶寶身心相連的親密接觸,都有一種奇妙的感覺。老公對我的遷就和照顧也讓我更加相信,我們這個小家庭一定是幸福的美滿的。」

0j1S-fyscsmu6416728

小編都真心祝福你地一家幸福美滿啊~

Text: Mami Editorial

Photo Source:熊黛林@微博

Follow Instagram: mami.presslogic

Share to Facebook